Home / Elektrische haarden / Kalfire Elektrische Haarden / Kalfire E-serie / Kalfire E-65” optie Design Frame
Aanbieding!

Kalfire E-65” optie Design Frame

Oorspronkelijke prijs was: €844,60.Huidige prijs is: €760,14.

Actie: Nu GRATIS verzending op dit product.

Beschrijving van Kalfire E-65'' optie Design Frame

Het Design Frame is een optionele omlijsting voor de Kalfire E-65”. Deze omlijsting biedt een strakke, moderne afwerking die perfect past in eigentijdse interieurs. Het frame zorgt ervoor dat de haard naadloos integreert in de muur, wat een minimalistische en elegante uitstraling geeft.

Voordelen van het design frame:

  1. Esthetische aanpassing:

Het frame biedt de mogelijkheid om de haard aan te passen aan de stijl van je interieur. Het geeft een nette afwerking en zorgt voor een vloeiende overgang tussen de haard en de muur.

2) Verbeterde integratie:

Dankzij het design frame lijkt de haard meer ingebouwd en geïntegreerd in de ruimte, wat een hoogwaardige en luxe uitstraling geeft.

3) Flexibiliteit in installatie:

Het frame maakt het mogelijk om de haard op verschillende manieren te installeren, zodat deze perfect aansluit bij de rest van je interieurontwerp.

Conclusie
De Kalfire E-65” met de optie design frame biedt een uitstekende combinatie van esthetiek, functionaliteit en veiligheid. Het realistische vuurbeeld, gecombineerd met de strakke afwerking van het design frame, maakt het een aantrekkelijke keuze voor wie op zoek is naar een moderne en gebruiksvriendelijke haard.

Let op: dit artikel kan niet online afzonderlijk worden aangekocht. Het moet altijd samen met een Kalfire e-serie haard worden besteld. Bovendien kan design frame na aankoop en installatie niet meer worden toegevoegd. Het is dus niet apart verkrijgbaar.