Home / Elektrische haarden / Kalfire Elektrische Haarden / Kalfire E-serie / Kalfire E-65” optie LED-strip voor design frame
Aanbieding!

Kalfire E-65” optie LED-strip voor design frame

Oorspronkelijke prijs was: €84,70.Huidige prijs is: €76,23.

Beschrijving van Kalfire E-65'' optie LED-strip voor design frame

De Kalfire E-65” met de optie LED-strip voor het design frame voegt een extra dimensie van sfeer en stijl toe aan deze moderne elektrische haard. Hier is een gedetailleerde uitleg over deze specifieke functie:

De LED-strip is een optionele toevoeging aan het design frame van de Kalfire E-65”. Deze strip kan rondom de rand van het frame worden geïnstalleerd en biedt extra verlichting die de ambiance van de haard verbetert.

Kenmerken en Voordelen:

1. Verbeterde Sfeer:
-De LED-verlichting creëert een zachte, indirecte verlichting rondom de haard. Dit verhoogt de algehele sfeer in de kamer, vooral in de avonduren of in ruimtes met gedimd licht.

2. Aanpasbare Kleuren:
– Veel LED-strips bieden de mogelijkheid om de kleur van het licht aan te passen. Dit betekent dat je de kleur kunt afstemmen op je stemming of de rest van je interieur. Bijvoorbeeld warm wit voor een gezellige sfeer, of koele kleuren voor een modernere uitstraling.

3. Energie-efficiëntie:
– LED-verlichting is zeer energiezuinig, wat betekent dat je de verlichting langdurig kunt gebruiken zonder je zorgen te maken over hoge energiekosten.

4. Eenvoudige Bediening:
– Net als de haard zelf, kunnen de LED-strips vaak worden bediend via een afstandsbediening of een app. Hierdoor kun je gemakkelijk de helderheid en kleur van de verlichting aanpassen.

5. Esthetische Verbetering:
– De LED-strip benadrukt de contouren van de haard en het design frame, waardoor de haard nog meer opvalt als een centraal design element in de kamer.

6. Veiligheid:
– LED-strips produceren minimale warmte, wat betekent dat ze veilig kunnen worden gebruikt rondom de haard zonder risico op oververhitting.

Installatie en Gebruik:

– Installatie: De LED-strips zijn meestal eenvoudig te installeren, vaak met een plakstrip of clips die aan het design frame kunnen worden bevestigd. Het is raadzaam om de installatie door een professional te laten uitvoeren om ervoor te zorgen dat alles correct en veilig is aangesloten.
-Gebruik: De bediening is doorgaans eenvoudig, met mogelijkheden om de verlichting in- en uit te schakelen, de kleur te veranderen en de helderheid aan te passen naar wens.

Conclusie

De optie voor een LED-strip voor het design frame van de Kalfire E-65” biedt een extra laag van aanpasbaarheid en sfeer aan een al indrukwekkende haard. Het combineert esthetiek en functionaliteit, waardoor je de perfecte ambiance kunt creëren voor elke gelegenheid. Of je nu een gezellige, warme gloed wilt of een moderne, kleurrijke uitstraling, de LED-strip optie biedt de flexibiliteit om je interieur naar een hoger niveau te tillen.

Let op: dit artikel kan niet online afzonderlijk worden aangekocht. Het moet altijd samen met een Kalfire e-serie haard en design frame worden besteld.