Home / Elektrische haarden / Kalfire Elektrische Haarden / Kalfire E-serie / Kalfire E-65” optie Media Wall
Aanbieding!

Kalfire E-65” optie Media Wall

Oorspronkelijke prijs was: €1195,50.Huidige prijs is: €1075,95.

Beschrijving van Kalfire E-65'' optie Media Wall

De Kalfire E-65” met de optie media wall is een innovatieve toevoeging aan deze moderne elektrische haard, ontworpen om een stijlvolle en functionele oplossing te bieden voor het integreren van de haard met entertainment- en mediatoepassingen.

– De media wall is een op maat gemaakte wand waarin de Kalfire E-65” haard naadloos geïntegreerd kan worden met andere multimedia-apparaten zoals een televisie, luidsprekers, en andere AV-apparatuur. Dit zorgt voor een harmonieuze en georganiseerde opstelling in je woonkamer of entertainmentruimte.

Kenmerken en voordelen:

1. Geïntegreerd ontwerp: De media wall is ontworpen om de haard en de mediatoepassingen in één naadloze structuur te combineren. Dit resulteert in een strakke, moderne uitstraling die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

2. Ruimtebesparend: Door de haard en de mediatoepassingen in één enkele wand te integreren, bespaar je ruimte en creëer je een georganiseerde en opgeruimde omgeving.

3. Verbeterde kabelmanagement: De media wall biedt oplossingen voor het netjes wegwerken van kabels, waardoor er geen rommelige draden zichtbaar zijn. Dit zorgt voor een opgeruimde en professionele uitstraling.

4. Esthetische versterking: De combinatie van de Kalfire E-65” haard met een televisie en andere media-apparaten in één wand versterkt de esthetische aantrekkingskracht van je interieur. Het vormt een centraal punt in de ruimte dat zowel visueel aantrekkelijk als functioneel is.

5. Veiligheid en functionaliteit: De media wall is ontworpen met veiligheid in gedachten. De materialen en constructie zorgen ervoor dat de haard veilig kan functioneren zonder oververhitting van de media-apparaten.

Installatie en gebruik:

– Installatie: Het installeren van een media wall vereist vaak professionele hulp om ervoor te zorgen dat alles correct wordt gemonteerd en aangesloten. Dit omvat het opzetten van de haard, het integreren van de televisie en andere media-apparaten, en het wegwerken van kabels.
– Gebruik: Eenmaal geïnstalleerd, biedt de media wall een gebruiksvriendelijke ervaring waarbij je eenvoudig toegang hebt tot zowel de haard als de mediatoepassingen. Bediening kan vaak plaatsvinden via een afstandsbediening of smart home systemen.

Conclusie

De Kalfire E-65” met de optie media wall biedt een uitgebreide en stijlvolle oplossing voor het integreren van een moderne elektrische haard met je entertainment- en mediatoepassingen. Het combineert functionaliteit met esthetiek, waardoor je een centraal punt in je huis kunt creëren dat zowel praktisch als visueel aantrekkelijk is. Met mogelijkheden voor aanpassing en professioneel kabelmanagement, is de media wall een waardevolle toevoeging aan elke moderne woonkamer of entertainmentruimte.