Cadel pelletkachels

Cadel staat al meer dan zestig jaar bekend om het ontwerpen en vervaardigen van hoogwaardige hout- en pelletkachels. In het ruime assortiment van Cadel vindt u pelletkachels voor elke behoefte, of u nu een kleine ruimte wilt verwarmen of de warmte naar meerdere kamers in huis wilt verspreiden.

Met modellen zoals de Air (geventileerde pelletkachels), de Air Plus (pelletkachels met kanalisatie), en de Hydro-kachels voor het verwarmen van water en het aansluiten op het radiator- of vloerverwarmingssysteem, biedt Cadel oplossingen die niet alleen warmte brengen, maar ook passie, emotie en gezelligheid in uw leefomgeving.

Realisaties van Cadel pelletkachels zien?

Of download onze brochures

Enkele eigenschappen van Cadel pelletkachels in de kijker

Verwarm ook aangrenzende ruimtes

De Air geventileerde pelletkachels verwarmen de ruimte waarin ze staan, en met de Air Plus-serie kunnen ook aangrenzende ruimtes worden verwarmd.

Water verwarmen

Pelletkachels met Hydro-technologie kunnen ook water verwarmen en gebruik maken van het radiator- of vloersysteem van de woning.

Alle kleuren en modellen

Cadel biedt producten in diverse modellen, kleuren, afwerkingen en vermogens, geschikt voor het verwarmen van zowel een enkele kamer als een heel gebouw.

Alinea Gebruiksgemak

Een Cadel pelletkachel is eenvoudig te bedienen, onderhoudsvriendelijk en biedt dankzij ingebouwde technologieën optimale prestaties en veilig verbruik.

Voor elke ruimte geschikt

Met een vermogen tussen 7 tot of 24KW is deze pelletkachel geschikt voor elke ruimte; van huiskamer tot kantoor of poolhouse.

Prachtig design

Cadel is een van de weinige pelletkachels dat elk type design aanraakt: klassiek, modern, strak. Een Cadel kan overal passen.

Foto’s van Cadel pelletkachels