Pielinen collectie

Pielinen speksteenkachel tulikivi

De Pielinen convectiekachel van Tulikivi biedt veelzijdige verwarming die zich aanpast aan je wensen. Met deze kachel verwarm je snel je woning of vakantiehuis, terwijl de spekstenen bekleding de warmte lang vasthoudt.
Het warmtevasthoudend vermogen kan naar wens worden vergroot. De elegante speksteenoppervlakken van Pielinen maken de kachel tot een tijdloze warmtebron en een stijlvol interieurelement.

Breng een bezoek aan onze toonzaal

Enkele eigenschappen van speksteenhaard Pielinen in de kijker

Pielinen speksteenkachel tulikivi

Aangenaam, handig en ecologisch.

De Pielinen convectiekachel van Tulikivi begint direct met het verwarmen van de ruimte zodra hij wordt aangestoken. De benodigde verbrandingslucht kan van buitenaf worden aangevoerd, zonder het ventilatiesysteem te verstoren of de luchtkwaliteit binnenshuis aan te tasten. Dankzij de schone verbranding van hout en het efficiënte gebruik van energie, levert de Pielinen een hoog rendement met lage emissies.
Tulikivi biedt hiermee een ecologische verwarmingsoplossing, waarbij minder hout nodig is voor maximale warmte.

Esthetisch aantrekkelijke mogelijkheden.

De Pielinen-collectie van Tulikivi biedt veelzijdige oplossingen voor elke ruimte en behoefte, zonder concessies te doen aan design. Met grote deuren in rechte, hoek- of drie-vormige uitvoeringen en diverse afwerkingsopties, vind je altijd een model dat perfect past bij de locatie. Het gebruikscomfort en de veiligheid worden verder versterkt door slimme details, zoals de luchtregeling en de asladedeur, die zorgen voor een zorgeloze en veilige bediening.

Kies het oppervlak van je Pielinen speksteenkachel

7 Pielinen kachels in de collectie

Mella

Pielinen speksteenkachel - model Mella

Lako

Pielinen speksteenkachel - model lako

Palas

Pielinen speksteenkachel - model Palas

Kammi

Pielinen speksteenkachel - model Kammi

Joka

Pielinen speksteenkachel - model Joka

Lamu

Pielinen speksteenkachel - model Lamu

Henka

Pielinen speksteenkachel - model Henka